Què és l'Acreditació de Competències?

L’Acreditació de Competències Professionals és el procés mitjançant el qual es podràs obtenir ir un reconeixement de l’experiència laboral en un títol de Formació Professional, que s’anomena Certificat de Professionalitat.

A quines titulacions pots aspirar?

Aquesta convocatòria permetrà que les persones que s’hi presentin puguin aspirar, en funció del seu perfil professional, a alguna d’aquestes tres titulacions:

Muntatge i manteniment de xarxes d'aigua

Fes clic sobre les icones per conèixer les titulacions

Operació d'estacions de tractament d'aigües

Organització i control del muntatge i manteniment de xarxes i instal·lacions d'aigua i sanejament

Com funciona?

No es tracta ni d'un curs ni d'un examen. 

És un procés en el que, mitjançant un seguit d'entrevistes, un grup d'experts identificarà les teves competències professionals i valorarà si aquestes coincideixen amb els continguts dels títols que et presentavem a l'apartat anterior.

Quins resultats pots obtenir en finalitzar el procés?

-Si tens assolides totes les competències que es recullen a la titulació, podràs tramitar el títol de Formació Professional corresponent (Certificat de Professionalitat).

-Si les teves competències no arriben a completar les que es recullen al conjunt de la titulació, aconseguiràs un certificat d' Acreditació parcial. Podràs obtenir el títol corresponent forman-te en aquelles àrees que no tens assolides, participant en accions de formació de Certificat de Professionalitat.

-Si les teves competències professionals no encaixen amb les que es recullen al conjunt de la titulació, no obtindràs cap certificació.  

Què és l'Acreditació de Competències?

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)