Iniciada la 5a convocatòria a Lleida

14 Sep 2017

El dimecres 13 de setembre va tenir lloc a l'Institut  Escola del Treball de Lleida la sessió informativa que dona el tret de sortida a la 5a convocatòria d'Acreditacions professionals impulsada per l'ASAC, amb la presència de Josep Toral, professor de l'Institut Pere Martell de Tarragona, en el qual es desenvoluparà aquesta convocatòria.

 

En aquesta 5a convocatòria hi participen una vintena de treballadors del cicle de l'aigua vinculats a les famílies professionals d'Energia i Aigua i Seguretat i Medi Ambient provinents de diverses poblacions de l'Alt Pirineu i l'Aran, Terres de Ponent i Catalunya Central.

 

 Josep Toral (INS Pere Martell) durant la sessió informativa

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)