Noves convocatòries d'acreditacions durant el mes d'Octubre

5 Oct 2017

 

Durant la primera setmana d'Octubre s'ha donat el tret de sortida a dues noves convocatòries d'acreditacions professionals a la demarcació de Barcelona.

 

Dilluns dia 2, a l'INS La Romànica, va tenir lloc la sessió informativa de la 7a convocatòria en la qual una vintena de treballadors van iniciar el procés per acreditar la seva experiència en la família professional de Seguretat i Medi Ambient.  A la sessió hi van asstir la senyora Empar Àgueda i Esther Berenguer per part de l'Institut i l'equip tècnic de l'Oficina de Projecte de l'ASAC.

 

D'altra banda, dimecres dia 3, també es va celebrar la sessió informativa, en aquest cas de la 8a convocatòria a l'INS Escola del treball on els aspirants que hi participen opten a acreditar-se en les qualificacions professionals de la família d'Energia i Aigua, en aquesta sessió, a més de l'equip tècnic de l'Oficina de projecte hi van assistir el senyor Manuel Duran i la Senyora Maria Rosa Parella en representació de l'institut.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)