Workshop d'experts

2 Nov 2017

 El passat dimarts 31 d'octubre es va realitzar a Barcelona un workshop per a experts assessors i avaluadors de les Famílies Professionals d'Energia i Aigua i Seguretat i Medi ambient, dinamitzat per Esther Guirado, Sergi Grau i Antoni Peralta.

 

El taller anava dirigit especialment a aquells assessors i avaluadors que no han participat a cap convocatòria de les que ja s'han realitzat i tenia com a objectiu principal clarificar el procés de realització de la fase d'assessorament i avaluació.

 

La posada en comú d'experiències, dubtes i propostes procedimentals va facilitar l'intercanvi de coneixements entre experts i expertes per tal de facilitar la seva tasca com a membres de les comissions avaluadores de les convocatòries del projecte d'acreditacions professionals.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)