Aspirants del procés d’acreditacions es preparen per l’Acredita’t

9 Feb 2018

El procés d'acreditacions professionals, que es troba en aquests moments a l'equador del seu desenvolupament, albira ja una tendència en els resultats que a dia d'avui indiquen que entre les Unitats de competència amb més èxit de consecució hi trobem les UC 75 (Adoptar les mesures de prevenció de riscos laborals en el lloc de treball) de la Qualificació d'Operació d’estacions de tractament d’aigües, superada pel 98,14% dels aspirants, i la UC 841 (Organitzar el manteniment d’instal·lacions d’abastament i distribució d’aigua i sanejament) de la Qualificació d’Organització i control del muntatge i manteniment de xarxes i instal·lacions d’aigua i sanejament, superada pel 91,67% dels aspirants.

 

D'altra banda, però, la Unitat de Competència menys demostrada es la 606 (Replantejar xarxes de distribució d'aigua i sanejament) de la Qualificació de Muntatge i manteniment de xarxes, superada pel 54,39% dels aspirants.

  

Per aquest motiu, un grup de 29 treballadors de Mina d’Aigües de Terrassa i Sorea que participen en la convocatòria del projecte Acredita’t impulsada per ASAC, han iniciat aquest mes de gener un curs de formació complementària de Replantejament de xarxes de distribució d’aigua i sanejament.

 

El contingut d’aquest curs correspon al mòdul de Replantejament de xarxes que forma part del Certificat de Professionalitat de Muntatge i Manteniment de Xarxes d’Aigua al qual opten aquest grup d’operaris.

 

L’objectiu d’aquesta formació és reforçar els seus coneixements  i competències per tal d’obtenir evidències de cara la seva avaluació en el procés d’acreditacions, de manera específica, en replantejament de xarxes.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)