Els aspirants de les convocatòries 15 i 16 incien el procés d'acreditacions

17 Apr 2018

El divendres 13 i dilluns 16 d'Abril han tingut lloc les sessions informatives de les convocatòries 15 i 16 a l'INS Escola del Treball i INS la Romànica. 

 

En el cas de la 15a convocatòria, que es desenvoluparà a l'INS La Romànica de Barberà del Vallès, hi participaràn 15 aspirants que treballen a la Companyia d'Aigües de Sabadell, SOREA, SIMMAR i Aigües de Manresa. Aquests aspirants optaran a aconseguir el títol del Certificat de Professionalitat d'Operació d'Estacions de Tractament d'Aigües de la família professional de Seguretat i Medi Ambient.

 

D'altra banda, pel que fa la 16a convocatòria, que tindrà lloc en l'INS Escola del Treball de Barcelona, hi participaràn 34 aspirants que opten a aconseguir el títol de Muntatge i Manteniment de Xarxes d'Aigua de la família professional d'Energia i Aigua.

 

Aquests aspirants són treballadors de ACSA, Aigües de Barcelona, Aigües de Blanes, Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, Aigües de Manresa, ANAIGUA, CASSA, Castelló d'Empúries 2000, Companyia d'Aigües de Sabadell, Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú, Companyia General d'Aigües de Catalunya, Empresa Municipal Aigües Vilafranca, Gestió Municipal de Serveis (Caldes de Montbui) i Prodaisa.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)