Comença la 6a convocatòria d'Acreditacions

10 May 2018

El passat dijous 9 de maig es va realitzar la primera reunió de coordinació entre l'ICQP, l'INS Santa Eugènia de Girona i l'Oficina de Projecte de l'ASAC i també va tenir lloc la constitució de la comissió avaluadora de la 6a convocatòria del procés d'acreditacions on van assistir-hi els docents del centre així com els assessors-avaluadors d'empresa.

 

Aquesta convocatòria, que havia estat postposada per raons administratives, es celebrarà entre els mesos de maig i octubre del 2018 en el mateix Institut Santa Eugènia.

 

Els 17 treballadors que participen en aquesta convocatòria provenen de diverses empreses de la demarcació de Girona:  Abastament en Alta Costa Brava Empresa Mixta S.A, Aigües de Blanes, S.A, EMACBSA Empresa Mixta d'Aigües de la Costa Brava SA i Aigües de Figueres.

 

Tots ells opten a l'acreditació d'Operació d'Estacions de Tractament d'Aigües de la família professional de Seguretat i Medi Ambient.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)