Ja estan en marxa les convocatòries 17 i 18

17 May 2018

Aquesta setmana s'han iniciat les convocatòries 17 i 18 del procés d'acreditacions professionals.

 

La convocatòria 17 orrespon a la família professional de Seguretat i Medi Ambient i es desenvoluparà a l'INS La Romànica de Barberà del Vallès. Els 22 treballadors que participen en aquesta convocatòria opten a l'obtenció del Certificat de Professionalitat d'Operació d'estacions de tractament d'aigües i provenen de la Companyia General d'Aigües de Catalunya i d'Aigües de Barcelona.

 

D'altra banda, pel que fa la 18a convoatòria, que transcorrerà a l'INS Escola del treball, correspon a la família professional d'Energia i Aigua i els aspirants opten al Certificat de Professionalitat de Muntatge i Manteniment de Xarxes d'Aigua.

 

En aquest cas, hi participen 36 treballadors de ACSA, Aigua de Rigat, Aigües de Barcelona, Aigües de Girona i Mina pública d'Aigües de Terrassa.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)