Final de curs amb inici de convocatòries

6 Jul 2018

 

El curs acadèmic ha finalitzat amb l'inici de les convocatòries 19 i 20. Ambdues convocatòries trasncorreran de manera paralel·la als INS Escola del Treball de Barcelona i INS La Romància de Barberà del Vallès, amb la peculiaritat que els aspirants que hi participen són, en els dos casos, els mateixos treballadors ja que opten a acreditar-se a 2 o 3 qualificacions professionals de les dues famílies professionals: Seguretat i Medi Ambient i Energia i Aigua.

 

En aquesta convocatòria, iniciada el  dia 4 de juliol, hi participen treballadors de Aigües de Barcelona, Aigües de Sant Pere de Ribes, Aquambiente, CASSA, SOREA, La Moncomunitat Penedès-Garraf i la Companyia General d'Aigües de Catalunya.

 

El final de la convocatòria està previst durant el mes de novembre de 2018.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)