Els últims treballadors inscrits en el procés d'acreditacions inicien la fase d'avaluació

9 Apr 2019

Durant aquest mes d'abril els últims grups de participants del procés d'acreditacions entren en la fase d'avaluació. En aquest moment les dues convocatòries en marxa estan en fase de dictamen documental i en les properes setmanes s'iniciaran les entrevistes d'avaluació amb els aspirants.

 

La convocatòria 22 es desenvolupa en l'Institut Escola del Treball de Barcelona i hi participen treballadors de Aigües De Barcelona, Aigües De Blanes, Aigües De Girona, Salt I Sarrià De Ter, Aigües de Vilanova, Castelló D'empúries 2000, Companyia D'aigues De Palamos, Companyia d'Aigües De Sabadell Companyia General d'Aigües De Catalunya, Drenatges Urbans Del Besòs, Figueres De Serveis, Prodaisa, Serveis De l'Aigua, Serveis I Aigües De Barberà, Sorea  i Simmar, amb un total de 73 participants que opten a acreditar-se de les qualificacions professionals de la família professional d'Energia i Aigua, és a dir, Muntatge i Manteniment de Xarxes d'Aigua i Organització i Control del Muntatge i Manteniment de Xarxes d'Aigua.

 

Per altra banda, la convocatòria 23, que correspon a la família professional de Seguretat i Medi Ambient, es desenvolupa a l'Institut Santa Eugènia de Girona i hi participen 15 treballadors de Abastem, Aigües ed Barcelona, Simmar i Sorea que opten a certificar-se en la qualificació professional d'Operació d'Estacions de Tractament d'Aigües.

 

Per a més informació sobre la participació en el procés d'acreditacions podeu adreçar-vos a la oficina de projecte a acreditacions@asac.es o el 630 933 077

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)