Han finalitzat les darreres convocatòries

15 Jul 2019

Aquest mes de juliol han finalitzat les dues darreres convocatòries del Procés d'Acredtació de Competències Professionals.

 

La convocatòria 22, en la que han participat 73 treballadors de 15 empreses diferents s'ha desenvolupat a l'INS Escola del Treball de Barcelona i els participants han optat a aconseguir l’acreitació en l’àmbit d’Energia i Aigua per a les Qualificacions de Muntatge i Manteniment de Xarxes d’Aigua i Organizació i Control del Muntatge i Manteniment de Xarxes d'Aigua.

 

Pel que fa la convocatòria 23, s'ha realitzat a l'INS Santa Eugènia de Girona i hi han participat 15 participants de 4 empreses diferents. En aquesta convocatòria els participants han optat a aconseguir l'acreditació de la Qualificació Professional d'Operació d'Estacions de Tractament d'Aigua de la família professional de Seguretat i Medi Ambient-

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)