Conclou el procés d'Acreditacions

25 Jul 2019

​​El procés d'Acreditació de competències Professionals impulsat per l'ASAC en conveni amb la Generalitat de Catalunya, que va iniciar-se el mes de febrer del 2017, ha conclòs aquest mes de juliol coincidint amb la finalització de les 2 darreres convocatòries.

 

Al llarg del procés hi han participat 517 teballadors de 38 empreses diferents que han optat a acreditar la seva experiència professional en les famílies d'Energia i Aigua per a les Qualificacions professionals de Muntatge i manteniment de xarxes d'aigua i Organizació i control del muntatge i manteniment de xarxes d'aigua, així com Operació d'estacions de tractament d'aigües per a la familia de Seguretat i Medi Ambient.

 

Els treballadors hi han participat repartits en 23 convocatòries que han tingut lloc en 4 instituts:

  • INS Pere Martell: Ha acollit les convocatòries de les famílies d'Energia i Aiga i Seguretat i Medi Ambient dels treballadors de les demarcacions de Tarragona i Lleida,

  • INS Escola del Treball: S'hi han  realitzat les convocatòries d'Energia i Aigua dels treballadors de Barcelona i Girona

  • INS La Romànica: Hi han tingut lloc les convocatòries relatives a Seguretat i Medi Ambient dels treballadors de la demarcació de Barcelona.

  • INS Santa Eugènia: Ha acollit les convocatòries de Seguretat i Medi Ambient dels treballadors de Girona.

Els resultats provisionals indiquen una taxa d'èxit del 53% en aspirants que han obtingut l'acreditació completa, i en quant als treballadors que han obtingut una acreditació parcial, al 37% només els manca demostrar una de les unitats de competència acreditades.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Oficina de Projecte_ Procés Acreditació de Competències

93.342.20.48

93.342.27.24

Dll-Dj (09.00-17.00 h)

Dv (09.00- 14.30 h)